.

.
Azules De Vergara Hvs 5a, Painted Rocks / Tafraout/ Morocco photo: Olivier Nicolet

16 Mayıs 2012

Bafa is in "The Network"

Şubat ayında Evren(Kirazlı) ile beraber kendi halimizde tırmanıp-rota açıp-takılırken.. Kilian(Fischhuber)'den Bafa Gölü üzerine gelen bir mail ve Avusturya'dan Katha,Korni,Ben,Kilian ,Amerika'dan film ekibi olarak  Nelson ve Benjamin ,daha sonra da çok saygı duyduğum Avusturya'lı fotoğrafçı Reini ve kız arkadaşı 'nın da katılacağı bir ekiple gelmeleri ile ,sağlam tırmanışlar ,güzel muhabbetler ve mükemmell!! çekimler yaptıkları (yaptığımız) bir 10 gün geçirdik.
Fotoğraflarla anlatmam daha kolay :)




























Bafa,ben ve Kilian'ın Chuck Fryberger'in çıkıcak olan son filmi The Network 'te olması benim için çok özel ve önemli bir durum, elimden geldiğince Bafa 'nın tarihini,etikleri,halkımızı doğru bir şekilde anlatıp- yansıtmaya çalıştım..filmin sonbahara doğru çıkıcağı söyleniyor, bakalım merakla bekliyoruz :)))


son dakika haberi olarak: Climax dergisinin bir sonraki sayısında (Haziran) Bafa Gölü ile ilgili daha güzel fotoğraflar ve benimde bölge hakkında bazı şeyleri yazdığım bir yazı yayınlanacak ...imkanınız olursa bir bakarsınız...

Kilian'dan Bafa yazısı ve fotolar:
http://kilian-fischhuber.at/cms/index.php/20120306111/News/Bouldern-Bafa-Lake.html
Korni'nin fotoğraflarıyla Bafa:
http://dl.dropbox.com/u/3023884/Galleries/Bafalake/index.html
Herkese İyi Tırmanışlar...


1 yorum: